Tobii Dynavox introduserer T-Serien

T-serien

T-serien er spesialbygde kommunikasjonsenheter som kombinerer nettbrettenes stil, form og funksjon med bransjens kanskje mest lettfattelige kommunikasjons-app, Tobii Dynavox Compass.

meet-t-series_intro2

La hendene snakker for deg

Serien består av tre taleproduserende enheter, med en 7-, 10- og 15- tommers berøringsskjerm. Disse er vel egnet for brukere som har god bevegelighet i sine hender og fingre. Ved å skrive meldinger på skjermen, enten med symboler eller tekst, vil T-serien lese opp meldingen høyt og tydelig, slik at du kan uttrykke dine ønsker og behov, eller å delta i en samtale!

Med tre allsidige størrelser, en særdeles anvendelig kommunikasjonsprogramvare og mye tilbehør å velge mellom, vil brukerne kunne finne enheten som passer er akkurat for dem.

Slanke enheter med full kommunikasjonsstyrke

I sin stil, form og funksjon ser T-Serien ut som et vanlig nettbrett, men ved nærmere ettersyn vil du innse at T7, T10, og T15 er en kraftfull kommunikasjonspakke. Lydstyrke, robusthet og de alternative betjeningsmulighetene er bare noen av funksjonene som demonstrerer at dette er kvalitet som du forventer av Tobii Dynavox, bare i slankere og enda mer portable skall. T-serien gir kommunikasjon som er utviklet for deg!

T10 by Tobii Dynavox

Spesialdesignet for daglig bruk og kommunikasjon

Basert på Tobii Dynavox sin lange erfaring innen Alternativ og Supplerende Kommunikasjon (ASK), er T-serien fagmessig konstruert, ikke bare for kommunikasjon, men også bygget for å tåle røff, daglig bruk.Takket være høyttalere som er retter fremover, vil stemmen til brukeren lett bli hørt, selv i støyende omgivelser som på bussen, i klasserommet eller ute og på farten på kjøpesenteret eller på lekeplassen. For brukere som er avhengig av å benytte bryter, skanning eller en alternativ musestyring, er T-serien tilpasset alle disse betjeningsmetodene. Alle enheter er også forberedt for montering, både på bord og stoler, så med de rette stativene kan de som ønsker å sette sin T-Serie på en rullestol, lett gjøre det.

Nedlasting:

PDF-iconT-Series Brosjyre