Grenseløs kommunikasjon med
Tobii Dynavox I-Series+

I-Series
Kommunikasjonsenheter for effektiv kommunikasjon i alle former.
Tobii Dynavox I-series+ består I-12+ og I-15+, to kommunikasjonsenheter som kan styres ved hjelp av blikkbevegelser via en innebygget øyestyringsenhet. De kan også betjenes gjennom den kapasitive berøringsskjermen eller via tilkoblede betjeningsbrytere. Tobii Dynavox I-Series+ er optimert for personer med Cerebral Parese, Retts syndrom, ALS eller slag/afasi som er avhengige av alternativ og supplerende kommunikasjon for å bli hørt og kunne leve mer selvstendige liv.

Nyere øyestyrte enheter inneholder samme teknologi som PCEye Mini

I-Series

Når som helst, hvor som helst

Tobii Dynavox I-series+ er utformet slik at brukeren aldri skal være uten sin stemme. På grunn av den lange batterilevetiden er I-Series+ alltid tilgjengelig – når som helst, hvor som helst. I-Series+ har en solid design for både innendørs og utendørs bruk som gir brukeren mulighet til å kommunisere døgnet rundt. Enhetene er raske, robuste og støtter betjeningsmetoder som øyestyring, berøringsskjerm, og brytere for skanning.

Mer sosial kommunikasjon

I-Series+ støtter variert og effektiv kommunikasjon – det være seg ansikt til ansikt, via sosiale medier eller ved å ringe og sende SMS. Brukeren har muligheten til å bruke de kanalene som passer hans livsstil. Takket være et bredt utvalg av applikasjoner og funksjoner kan brukeren snakke med den han vil, når han vil.

Funksjonell og smart design

Tobii Dynavox I-Series+ er utformet med én hensikt – å tilpasses dine kommunikasjonsbehov og gi mer selvstendighet enn noensinne, samtidig som den tåler hverdagens til tider strabasiøse behandling. Ta den med deg overalt uten å tenke på skader. Bruk den i støyfulle omgivelser og bli hørt likevel. I-Series+ er praktiske, pålitelige, robuste enheter som er bygget for å brukes til ethvert tidspunkt.

Produktbeskrivelse
TD produktnummer
NAV hjelpemiddelnummer
Tobii Dynavox I-12+ med Communicator
113170
211720
Tobii Dynavox I-12+ med Communicator og øyestyring med Gaze Interaction
113171
217122
Tobii Dynavox I-15+ med Communicator
113172
211721
Tobii Dynavox I-15+ med Communicator og øyestyring med Gaze Interaction
113173
217121