Om oss

Tobii Dynavox er et datterselskap av Tobii AB, den globale leder og pioner innen øyeavlesing og øyestyring: en teknologi som gjør det mulig for en datamaskin å fortelle nøyaktig hvor på skjermen en person ser. Vår teknologi er mye brukt innen forskning og analyse, samt at den fungerer som en måte å betjene en datamaskin.

Vi har full fokus og engasjement for våre kunder, og på banebrytende nye produkt, som utnytter vår revolusjonerende teknologi og enestående ekspertise. Vårt mål er å bidra til å gi muligheter gjennom tekniske hjelpemidler for alle som har fysiske, kognitive, språklige og kommunikasjonsutfordringer på grunn av diagnoser som ALS, Retts syndrom, hjerneslag, traumatisk hjerneskade, ryggmargsskader, autisme, eller cerebral parese. Med et bredere spekter av produkter, vil de individene som vi betjener har flere alternativer, og vil være i stand til å velge den løsningen som passer best for deres behov, noe som resulterer i mer vellykket kommunikasjon.

Del av en større familie

Et annet medlem i Tobii Dynavox familien er Mayer-Johnson. Mayer-Johnson er mest kjent for Boardmaker, en unik programvare for spesialundervisning og tilrettelegging av symbolbaserte pedagogiske aktiviteter. Våre Picture Communication Symbols (PCS®) brukes i både Boardmaker og våre spesialdesignede nettbrett for alternativt språk og tale.

Fra hovedkontoret i Stockholm, Sverige, er rekkevidden til Tobii Dynavox blitt enorm. Vi har et internasjonalt nettverk av distributører, samt at vi har egne kontorer i USA, Tyskland, Storbritannia, Japan, Kina og Norge. Dette gjør oss virkelig til et globalt firma.

Les mer om Tobii Dynavox og Tobii-konsernet på www.tobii.com

Fredrik Ruben

Fredrik Ruben

President, Tobii Dynavox

Fredrik Ruben er direktør for Tobii Dynavox, den verdensledende leverandøren av hjelpemidler til alternativ og supplerende kommunikasjon.