Øyestyring for nybegynnere

En morsom måte å lære øyestyring og bli klar for kommunikasjonshjelpemidler

Tobii Dynavox PCEye Explore er en øyestyringsenhet for nybegynnere som åpner opp en fantastisk verden med blikkpeking og samspill for alle. Med PCEye Explore får unge eller uerfarne brukere en enkel, feilfri og morsom måte å lære seg å bruke øyestyring. Øv på samspill med blikket samtidig med at brukeren blir forberedt til en verden med alternativ og supplerende kommunikasjon (ASK).

Monter den enkelt på din bærbare eller stasjonære PC og PCEye Explore lar deg flytte musepekeren og utføre venstreklikk, kun ved hjelp av øynene. Denne grunnleggende funksjonaliteten, i kombinasjon med et stort antall programmer og nettsider som PCEye Explore passer sammen med, gir brukeren mulighet til å skrible, male, spille, tegne og lage musikk. Lek og utforsk en ny verden og få mange muligheter til å lære og ha det gøy!

Mengder av programvare og web-applikasjoner for lek og læring.

Det er bokstavlig talt tusenvis av tredjeparts programvare og web-applikasjoner som gir spenning, moro og feilfri aktivitet for personer med nedsatt funksjonsevne og en utfordrende håndmotorikk. Så lenge applikasjonene fungerer med musepeker og en valgfri venstre museklikk, kan du bruke dem med PCEye Explore.

PCEye Explore fungerer glimrende for enkel klikking, gjøre valg samt sammen med aktiviteter som bare forventer at man kan flytte på muspekeren.

Tobii PCEye Explore is compatible with many third party software titles and web applications.

Eye tracker for learning and fun - Tobii Dynavox PCEye Explore is compatible with a vast number of third party software titles and web applications

The settings for PCEye Explore are few and simple, making it easy for the care giver.

Tobii Dynavox har et sett partnerprogram som vi leverer sammen med PCEye Explore, og på vår globale side finner du flere applikasjoner fra andre leverandører.