Kurs i utvikling av språk- og kommunikasjonsferdighet

Gi barn som mangler funksjonelt talespråk en strategi for deltakelse, utvikling og økt lese-/skriveferdighet. Bruk en evidensbasert tilnærming med nøye utplukkede kjerneord som hjelper barnet å bygge språk- og kommunikasjonsferdigheter.

Power Academy gir kompetanseheving.

Sammen med logoped Cathrine Redi gir vi deg en teoretisk fordypning strategien bak Core First og en praktisk gjennomgang av innholdet ASK-appen. Du vil også få informasjon verktøy som er opprettet for å støtte brukerne og deres kommunikasjonspartnere.

Velg din by ->
Karmøy

26. mars – Kopervik

Hamar

3. april- lokale ikke fastsatt

Skien

30. april – lokale ikke fastsatt

Førde

2. mai – Førdehuset

Fredrikstad

Dato ikke fastsatt

Deltakere på Power Academy får:
  • Praktisk innføring i bruk av Snap + Core First
  • Opplæring i oppstart og pedagogisk bruk Core First
  • Talende versjon av Snap + Core First
  • Invitasjon til lukket diskusjonsgruppe
  • Gratis Kaffe/Te/Vann og enkel lunsj

Snap + Core First

I hjertet av Snap ligger Core First, et enestående symbolstøttet ordforråd for barn som har vansker med språk og kommunikasjon.

Start på ditt kommunikasjonsnivå og begynn med ordene som skaper flest meningsfulle ytringer. Etter hvert skalerer du opp ordforrådet med ordlister og fraser som ligger klare i appen. Du finner raskt et allment ordforråd for hurtigkommunikasjon der du kan delta i alle diskusjoner, og i tema har du tilgang til frasene du trenger for å ta initiativ og besvare typiske spørsmål. Alt dette gir deg sjansen til å lære språkets funksjon og innhold, og ta nye steg mot en økt grad av lese- og skriveferdighet. Personer med potensiale til å kunne kommunisere med ren tekst kan kombinere vanlig tastatur med et enestående stort ordforråd som støtter utviklingen av de lingvistiske ferdighetene som trengs for å lese og skrive på linje med andre barn.

Appen leveres til iPad, Windows PC/nettbrett og våre forsterkede kommunikasjonsenheter. Mer informasjon og nedlastinger.